Nieuw op Recreatie Vakbeurs 2019: het Entertainment Experience Center!

Recreatie Vakbeurs 2019: Het Entertainment Experience Center

HARDENBERG – Beursorganisator Easyfairs lanceert in samenwerking met Kwan Leisure een nieuw initiatief op Recreatie Vakbeurs 2019: het Entertainment Experience Center!

Voor dit concept wordt in hal 7 een gethematiseerd entertainment centrum opgebouwd waar exposanten hun innovaties en nieuwste attracties kunnen demonstreren aan duizenden professionals uit de recreatiesector.

Potentiële klanten zijn altijd benieuwd naar hoe een bepaalde attractie er uit ziet en hoe de beleving voelt. Vaak kan dit niet op de beursvloer zelf en moeten klanten een beslissing maken op basis van een foto, video of een afspraak na afloop van de beurs.
Door dit jaar een Entertainment Experience Center te faciliteren, geven Kwan Leisure en Easyfairs exposanten de mogelijkheid om de klant direct te binden en te overtuigen van hun product(en). Voor deelname aan het Entertainment Experience Center kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Kwan Leisure via info@kwanleisure.com.

Dit jaar viert Recreatie Vakbeurs alweer haar achttiende editie in Evenementenhal Hardenberg. In de afgelopen jaren is de beurs flink gegroeid qua exposanten- en bezoekersaantallen. De Recreatie Vakbeurs is uit haar regionale jasje gegroeid en wordt nu landelijk en zelfs internationaal gepositioneerd.

De achttiende editie van Recreatie Vakbeurs vindt plaats op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 november 2019 in Evenementenhal Hardenberg. De nieuwe openingstijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.recreatie-vakbeurs.nl.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Close menu